BOOT MAKELAARS ALS AANKOOPMAKELAAR.

1.

U wil een woning aankopen. BOOT Makelaars kan u daar als aankoopmakelaar bij van dienst zijn. We beginnen met een ontmoeting! In een verkennend gesprek gaan we dieper in op uw woonwens. We gebruiken onze kennis van de woningmarkt om u op weg te helpen en uw vraag in kaart te brengen.

2.

Nadat we uw woonwensen geïnventariseerd hebben gaan we actief op zoek naar uw droomhuis. Doordat we de woningmarkt op ons duimpje kennen, weten we waar we moeten beginnen.

3.

We vergelijken het actuele woonaanbod dagelijks met uw voorkeuren. We zoeken ook actief bij particuliere aanbieders, want wellicht zit uw droomhuis daar wel tussen. Met de begeleiding van BOOT Makelaars kunt u namelijk ook probleem- en risicoloos van een particulier kopen. Uw favoriete plekje gevonden, maar staat er niets te koop? We kunnen bij geselecteerde woningen een buurtmailing verzorgen. Misschien staat iemand wel op het punt zijn huis te verkopen en bent u de eerste kandidaat!

4.

Als we een geschikte woning gevonden hebben, plannen we een bezichtiging. U beoordeelt de ruimte, de voorzieningen, de buurt en omgeving. De makelaar kijkt naar technische & juridische zaken en taxeert de woning. Een woning aankopen doen we samen.

5.

Als de woning voldoet aan uw wensen starten we het proces van onderhandelen. Spannend! Laat één ding vooraf helder zijn… u beslist! We behartigen uw belangen. U kiest voor uw toekomst. We zorgen voor een optimale prijs. U mag erop vertrouwen dat wij als aankoopmakelaar in uw voordeel maximaal onderhandelen.

6.

We zijn eruit! Als de verkoper en koper het eens zijn over de voorwaarden, gaan we aan de slag met een succesvolle afronding. We bespreken de akte, zodat u weet wat u tekent. We zorgen dat u voldoende tijd heeft om de financiering in orde te maken en verzorgen een eindinspectie. Een woning aankopen wordt met onze begeleiding een stuk gemakkelijker. Voor de overdracht met de notaris bekijken we nog éénmaal samen de woning om zeker te zijn dat de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken. 

7.

Voordat u tekent, ontvangt u van de notaris een concept van de “akte van levering”. We nemen deze samen met u door, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u gekocht hebt.

8.

Ten slotte tekent u bij de notaris en is de woning van u. Er rest ons niets dan u een ontzettend fijne woonperiode toe te wensen. Mocht u nog vragen hebben, u weet ons te vinden! Hoewel onze rol als aankoopmakelaar er nu op zit, mag u vragen aan ons blijven stellen.

Bekijk alles |

Goes

Laan der Verenigde Naties 62
€ 229.500,- k.k.