BOOT MAKELAARS ALS TAXATEUR. HEEL WAT WAARD!

1.

Een woning taxeren? U bent bij BOOT Makelaars aan het juiste adres. U kunt uw aanvraag telefonisch doen door te bellen naar 0113-301234 of 0113-252400. U mag ook een e-mail sturen naar info@bootmakelaars.nl

2.

Als we uw aanvraag ontvangen hebben, plannen we de taxatie direct in. Hierbij streven we er altijd naar de opname binnen twee werkdagen in te plannen. Dat is vlug, daar zijn we ons van bewust. Doordat de woning op dat moment vaak nog bewoond wordt, is het een kwestie van een goed moment plannen om de taxatie uit te voeren.

3.

Vervolgens gaan we de taxatie verwerken. Als u het wenst ontvangt u binnen één werkdag na opname de waarde van de woning.

4.

Ten slotte zorgen we voor een compleet uitgewerkt en gedetailleerd rapport. Binnen twee werkdagen kunnen we u dit rapport toesturen.

De taxatie is uiteraard het belangrijkste onderdeel van de opdracht. Naast de taxatie zorgen we ervoor dat een uitgebreide omschrijving van de juridische en technische eigenschappen opgenomen wordt in het rapport.

BOOT Makelaars is een NVM makelaar. Het type rapport dat we gebruiken is vastgesteld door de NVM en andere brancheorganisaties. Elke geldverstrekker zal dit type rapport accepteren.

En waarschijnlijk heeft u niet dagelijks een taxatierapport in handen. Mocht u vragen hebben over hetgeen u leest, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk alles |

Kortgene

Wilhelminastraat 8
Prijs op aanvraag