UW WONING FINANCIEREN

Het overgrote deel van de mensen kiest ervoor een woning te financieren door middel van een hypotheek. BOOT Makelaars werkt veel en graag samen met De Hypotheekshop Zeeland. Het kopen van een huis is spannend! De keuze voor een hypotheek dien je dan ook met vertrouwen te maken.

De Hypotheekshop Zeeland werkt volgens een aantal stappen in het verzorgen van een hypotheek. We zullen deze stappen aan u uitleggen!

1.

De Hypotheekshop Zeeland start met een oriënterend gesprek. De financiële situatie wordt in kaart gebracht en er wordt goed gekeken naar uw (woon)wensen voor de toekomst. Aan het einde van het gesprek laat de Hypotheekshop u weten hoeveel je ongeveer kunt lenen. Als u al een woning op het oog hebt hoort u tijdens dit gesprek of een financiering voor de woning haalbaar is.

2.

Als u een huis hebt gekozen start het bieden en onderhandelen! Op het moment dat u het eens bent geworden met de verkoper, start de financiering van de woning. Het voorlopig koopcontract wordt ondertekend. In het voorlopig koopcontract zijn afspraken en voorbehouden vastgelegd.

3.

Op dit moment ontvangt u onafhankelijk financieel advies van De Hypotheekshop Zeeland. De persoonlijk adviseur kan u dan ook meer vertellen over de maandlasten, de hypotheekvorm en de geldvertrekkende bank. Doordat De Hypotheekshop een onafhankelijke partij is, ontvangt u onbevooroordeeld advies.

4.

De juridische afspraken worden op dit moment vastgelegd door de notaris. Hierna is het tijd voor de overdracht van uw woning. Als laatst inspecteren we de woning en zet u uw handtekening onder de hypotheekakte en de eigendomsakte. Gefeliciteerd, u bent nu de trotste eigenaar van een eigen woning!

Maandlasten berekenen?

U wilt natuurlijk weten wat u maandelijks moet betalen aan uw hypotheek.

Bereken het hier.

Laagste rente garantie

De Hypotheekshop Zeeland geeft u een laagste rente garantie.

Rentestanden bekijken? Klik hier.

Vragen over financiering?

De Hypotheekshop Zeeland geeft u een laagste rente garantie.

Rentestanden bekijken? Klik hier.

Vragen over financiering?

Neem dan direct contact op met De Hypotheekshop Zeeland. Henk Daalhuizen beantwoord je vragen graag.