Bij BOOT Makelaars snappen we dat uw woonsituatie, wat die ook is, altijd om maatwerk vraagt. Geen woning of situatie is gelijk. Daarom verkopen wij een huis niet aan de eerste de beste, maar zoeken we de perfecte match voor u.

Met zo’n 50 jaar ervaring in huis kunnen we die perfectie match ook garanderen. Want voor ons gaat het niet om de snelste verkoop, maar altijd om een tevreden (ver)koper!

Onze aanpak in het kort

1. Eerlijk, helder & transparant
2. Actief en persoonlijk
3. Ruim 50 jaar marktkennis
4. Persoonlijke begeleiding bij aan- en verkoop

Een persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak geeft iedereen de mogelijkheid. Zolang een huis te koop staat, heeft u de optie om te bieden. Iedere kijker heeft evenveel kans. Heeft u interesse, dan regelen wij een bezichtiging. Wij gaan niet voor grootschalige kijkmomenten waarbij u een van de velen bent, maar voor een persoonlijke aanpak. Tijd en aandacht zijn daarbij de sleutels.

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning. Een huis verkopen is voor ons geen standaard klus. Daarom zijn we benieuwd naar uw wensen en verwachtingen, zodat we daar perfect op in kunnen spelen. Zo komen we samen tot een huis waar u daadwerkelijk thuis bent. Soms vraagt uw situatie om een snelle handeling, soms om een extra stap. Wat uw woonsituatie ook is, wij gaan ervoor!

Doet u mee?

Maak een afspraak

BOOT Makelaars kent de woningmarkt in Noord en Zuid-Beveland als geen ander. Wij voorzien u graag van advies en helpen u aan een prachtige woning.

Overweegt u de verkoop van uw huis of zoekt u juist het huis van uw dromen?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!