BOOT MAKELAARS ALS VERKOOPMAKELAAR. VAN BORD TOT BOD IN 8 STAPPEN.

1.

Uw woning verkopen? We starten graag met een ontmoeting, omdat we benieuwd zijn naar de mensen achter de woning. Dit combineren we graag met een bezoek aan uw woning. We bepalen de waarde van de woning met een vrijblijvende waardebepaling. Zo stemmen we samen een verstandige en realistische vraagprijs samen.

2.

Elke woning vereist een verschillende verkoopstrategie. Welke kanalen en middelen dienen we in te zetten om uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen? Wel of geen bord in de tuin, welke online aandacht etc. Samen hakken we een knoop door om een succesvolle strategie in te zetten.

3.

Content verzameling. We schrijven passende presentatie- en advertentieteksten, maken professionele foto’s en ontwikkelen plattegronden & 3D aanzichten van uw woning.

4.

Content plaatsing. De woningpresentatie wordt online gedeeld op de BOOT Makelaars website, Funda, Huislijn etc. Er wordt een poster gemaakt voor in de etalages in Goes en Kortgene en de twee drukst bezochte parkeerplaatsen in Goes. Daarnaast ontwikkelen we een zeer grafische brochure waarin de beleving van de woning centraal staat. Ook onze social media kanalen kunnen ingezet worden om uw woning nader onder de aandacht te brengen. Ten slotte maken we gebruik van diverse andere reclamemiddelen, die afhankelijk van uw woning(type) en buurt ingezet worden.

5.

Vervolgens verzorgen we bezichtigingen met potentiële kopers. De makelaar die u hierbij begeleidt blijft uw contactpersoon tijdens het gehele verkoopproces.

6.

Na een bezichtiging brengen we u altijd op de hoogte van de reactie!

7.

Tijdens de eventuele onderhandelingen ondersteunen en adviseren we u. U doet dit waarschijnlijk niet dagelijks, wij wel.

8.

Samen met u kijken we naar het koopcontract en we dragen er zorg voor dat de transactie goed afgerond wordt. De juridische afhandeling nemen wij ook voor onze rekening. In een persoonlijk gesprek nemen we het afgelopen traject door en zorgen we voor een succesvolle afhandeling.

Vragen over deze stappen?

U kunt deze gerust aan ons stellen. Op de contactpagina staat hoe u ons kunt bereiken.

Bekijk alles |

Goes

Duke Ellingtonlaan 47
Verkocht

Goes

Laagewei 10
Verkocht