Laten wij onszelf eerst even voorstellen. Wij zijn Arjan en Hendrik Boot van BOOT Makelaars in Goes. Ons kantoor bestaat al zo’n 50 jaar en vanuit onze vestigingen in Goes en Kortgene zijn wij al heel wat jaren actief op de Zeeuwse woningmarkt. Wij kennen de woningmarkt in Goes en Noord- en Zuid-Beveland inmiddels dus écht op ons duimpje! Deze kennis gebruiken wij graag om u te helpen aan een nieuwe woning op Noord- en Zuid-Beveland of Schouwen-Duiveland.

Onze service als makelaar kenmerkt zich door een persoonlijke en actieve aanpak. In ons netwerk hebben wij altijd geïnteresseerde kopers en dankzij onze ervaring met het inzetten van de juiste kanalen zijn er weinig situatie waarin wij u niet op weg kunnen helpen met een woning in Zeeland.

8 Redenen om voor Boot makelaars te kiezen

1. De actieve en persoonlijke aanpak.
2. De rust en betrokkenheid van Hendrik en Arjan.
3. De ruime ervaring van dit gerenommeerde kantoor.
4. Bijna vijftig jaar aan regionale woningmarktkennis.
5. Raampresentaties op a-locaties.
6. De diverse reclamekanalen die we gebruiken.
7. De persoonlijke begeleiding tijdens aan- en verkoop.
8. Omdat we altijd ons best voor u zullen doen!

BOOT Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars
en vastgoeddeskundigen (NVM)
. Wij kunnen u dus verzekeren dat:

  • Wij beschikken over het vakdiploma van de Stichting Vakexamen Makelaardij.
  • Wij staan ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert.
  • Wij ons altijd zullen houden van de gedragscode van de NVM.
  • Wij altijd belangeloos en onafhankelijk advies geven.
  • Wij op de hoogte zijn van vakkennis door constante educatieverplichting (bijscholing).
  • Wij deel uit maken van een netwerk van ca. 4100 makelaars in Nederland!
  • Wij altijd uw woning op Funda plaatsen, hét vastgoedplatform voor consumenten en ondernemers.
Arjan Boot RMT Ik werk sinds 2005 bij BOOT Makelaars, het bedrijf dat door onze vader opgericht werd. Voordat ik bij BOOT Makelaars aan de slag ging werkte ik bij de Rabobank als register makelaar taxateur. Ik sport graag, ben gelukkig getrouwd en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Kloetinge.
Hendrik Boot RMT Ik ben al sinds 1991 werkzaam bij BOOT Makelaars. De tijd vliegt. Sinds 1995 ben ik beëdigd register makelaar taxateur. Voordat ik het makelaarsvak ging beoefenen, werkte ik een jaar of zeven als accountant. Samen met mijn vrouw heb ik een prachtig gezin met 4 zoons en een dochter waarvoor we dankbaar zijn.

Geschiedenis

Toen onze vader I. Boot Sr. rond 1970 een makelaarskantoor startte, gaf hij het de naam ‘I. Boot verkoopkantoor Onroerend goed’. Hij richtte zich toen vooral op nieuwbouwwoningen. In de loop der tijd werd de koers verlegd naar de verkoop van bestaande woningen. Toen Hendrik in 1995 het kantoor kwam versterken is de naam van het bedrijf veranderd in BOOT Makelaars. Een aantal jaren later voegde Arjan zich in de onderneming, waardoor het kantoor sinds 2005 gerund wordt door de gebroeders Boot!